Φωτιά Βιλια - Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - "Εκκενώστε προς ... - .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το.

Φωτιά Βιλια - Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - "Εκκενώστε προς ... - .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το.. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώθηκε γηροκομείο - Σε δύο νοσοκομεία ...
Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώθηκε γηροκομείο - Σε δύο νοσοκομεία ... from www.newsbeast.gr
Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ © eurokinissi φωτιά στα βίλια.

Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Με δηλώσεις του ο δήμαρχος χρήστος στάθης επισημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν απειλούνται κατοικίες. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής:

Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο.

Φωτιά στα Βίλια: Ανεξέλεγκτη η πύρινη λαίλαπα - Νέα εντολή ...
Φωτιά στα Βίλια: Ανεξέλεγκτη η πύρινη λαίλαπα - Νέα εντολή ... from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων.

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις και τα εναέρια μέσα, σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο το οποίο εκτείνεται στα 10 χιλιόμετρα.

Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια.

Φωτιά στα Βίλια: Τεράστιο το πύρινο μέτωπο - Μάχη με τις ...
Φωτιά στα Βίλια: Τεράστιο το πύρινο μέτωπο - Μάχη με τις ... from www.startmediacorfu.gr
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων.

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Νέο μήνυμα τωρα από το 112: .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Post a Comment

Previous Post Next Post